5 sneakers vi aldrig nogensinde må glemme

Hvis ikke du har hørt eller set disse sneakers, må du hellere komme i gang. Medierne snakker om dem og folk køber dem som de køber mælk.

Sneakers bliver købt som aldrig før. De unge spiser dem til morgenmad, for nu er det også blevet til et marked. Flere facebook sider er oprettet med ét formål; køb og salg af sneakers. Her kan du finde de billige vans, men sandelig også dyrere Yeezus. En hver iværksætter og sneaker fan vil elske den mulighed. At tjene penge på sneakers er jo ingen dårlig beskæftigelse.

Her er dem, vi alle glemmer. 

Air Jordan 1

Du kan stadig købe den – endda også på Nike.com. De forsætter produktionen og salget. Hvis de havde stoppet med det, vilel prisen på den være eksploderet. Så ville du kunne have fundet den på Amazon til flere tusinde kroner.
Den er bestemt dén sneaker, der skal nævnes først. Skoen er lavet til Michael Jordan, den berømte basketball spiller og det er 30 år siden skoen blev designet! 30 år; det er tilbage i 1985!

Nike Foamposite

Denne model er kun for fanatikerne. Dem, der kan nævne alle de kommende lanceringer. Måske du kender sådan en filejs ellers så er du selv ham.
Foamposite udkom i 1997. De vendte her op og ned på det hele. Markedet gik amok og skoen blev revet end fra hylderne. Skoen er hadet af mange, men dem der kan lide den, elsker den virkelig.

Nike Air Max 90

Her skete det. Foamposite vendte op og ned på det hele. Max 90 gjorde det samme. Det er ufatteligt hvad Nike har gjort. De har tjent penge, rigtig mange, men de har sandelig også påvirket en hel kultur.
Her ændrede de løbeskoene. Derfra kunne man tage en løbesko som Max 90 egentlig er ind i hverdagen. Folk gik med skoen også selvom de ikke løb, så det lykkedes virkelig godt.

Senere hen er den blevet relanceringen. Desværre og helt forståeligt har ingen af dem været bedre. Den originale er altid bedst. For nogen er det næsten et uudtømmeligt emne. De bliver passioneret og følsomme på én og samme tid. Tænk engang, en virksomhed, der laver sko kan ændre en kultur så meget men også fylde hele denne liste ud.

Så hvis vi skal være en tand mere subjektive, har vi en ekstra til dig, kære nysgerrige læser. Den hedder Stan Smith og er lavet af Adidas. Sneakeren er lavet til tennis men nu går alle med dem. Unge som gamle – det har Nike ikke formået. Deres målgruppe er kun de unge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *