Forsølvede sko

En forsølvet barnesko giver et fremragende minde til fremtiden, idet en af de sjove barndomsting dermed bliver bevaret i en lidt speciel form. Det er en trend, der har mødt popularitet i løbet af de senere år, og med rigtig god grund: Som forældre eller bedsteforældre er det nemlig rart at have velbevarede minder fra barnets første år. 

Forsølvning har aldrig været lettere

Markedet for forsølvede sko har ikke altid været stort, men det er noget, der tiltrækker interesse for tiden, og derfor er det ganske nemt at få det ordnet via internettet. Services som Silvery gør det utroligt simpelt – man sender egentlig bare barneskoen af sted og får den returneret i en forsølvet form et par uger efter. Med andre ord kræver det ikke den store indsats at få det gjort, hvilket bestemt er værd at udnytte.

Som gave eller minde

Du ved sikkert allerede, hvorfor du ønsker at få en barnesko (eller anden genstand) forsølvet. Ikke desto mindre er der mange grunde til det, og dem kan vi lige så godt bringe frem til de af jer, der stadig tvivler: Nogle forældre vælger at få forsølvet en sko for senere hen at give den videre til barnet som en alternativ og mindeværdig gave. Andre vælger selv at beholde den forsølvede barnesko som et minde – og det kan ligeledes være en sjov gave at give til bedsteforældre, onkler, tanter, nære venner af familien, eller hvem end der nu kunne være interesseret. I virkeligheden handler det jo blot om, at det er simpelt og sjovt at få en sko forsølvet. Årsagen bag har du sikkert allerede på plads, så næste skridt er vel bare at springe ud i det!

1 sko eller 1 par sko

Du kan selv vælge, hvor mange sko der skal forsølves. Hvis skoen udelukkende skal gives til barnet senere i livet, er det sandsynligvis nok med den ene. Omvendt kan det være en god idé at få forsølvet begge barnesko, såfremt de skal benyttes som gaver til andre, da der jo så er én mere at uddele. Pointen er, at du kan få forsølvet lige præcis det antal sko, som du ønsker – hvad enten det drejer sig om en enkelt sko, et par, eller måske endda flere par. Der er endda rabat, hvis du skal have mere end én sko forsølvet. Sko er heller ikke det eneste, der kan forsølves. Du kan også vælge at få en sut eller en anden genstand forsølvet. Tag eventuelt et kig på de ting, der karakteriserer barnets første år stærkest. Sko og sutter er dog de klart mest populære valg, når det kommer til forsølvning!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *