Fremtidens fantasi – om 10 år er den overflødig for nogle

Aldrig stop med at led efter, hvad du ikke kan se eller finder.

Ens fantasi er fantastisk. Det mest fantastiske mennesket har fået. At forestille sig noget, man med det blotte øje ikke kan se, er utroligt. Fantasien har en stor magt. Som alt andet værdifuldt kommer det kun i små portioner.

Skaber af tøjet du går i, må siges at have en god fantasi. De ser noget for sig, der endnu ikke eksisterer. Hvis du tænker, at de slår en streg, bagefter endnu og en sådan forsætter de, indtil de har noget, der ligner en flot kjole, tror du fejl. Grueligt fejl.

Kreativitet er en sjov størrelse. Man skal se ting for sig, der ikke er. I dagligdagen bruger vi den til indbildning, andre til at sætte mål.

En mand vi alle kender og vis tøj mange bærer, er Ralph Lauren. I dag en ældre herre. Han er kendt for at være ærbødig og charmerende. Men han er bestemt også kreativ. Han forstår at bruge sin fantasi. Gør du? 

Brug fantasien når du køber tøj

Når du sidder på sider som Boozt.com og Zalando, kan du så forestille dig hvordan, det ser ud på? Kan du se dig selv have kjolen på? Hvis ikke, så har siden lavet en fejl.

Bliver fantasien overflødig?

Det er er meget muligt. For hver dag der går, bliver alt nemmere. Et sted ud i verdenen sidder der med sikkerhed en entreprenør, der vil vende op og ned på dit liv. De har brugt deres fantasi og er nu i gang med et produkt, der gør livet nemmere.

En ting, vi allerede nu ser komme er VR. Virtuel Reality. Her får du et par sjove briller på hovedet og når du gør det, træder du ind i en sand virtuel verdenen. Hvad vi kan opnå med VR kan ikke siges sikkert endnu. Lige nu er det lavet til gaming.

En dag træder VR nok også ind i modebranchen. Forestil dig, at du sidder derhjemme og kigger efter modetøj online. Om 10-20 år vil du tage VR-brillen på hovedet og se hvordan kjolen ser ud. Du vil kunne prøve den. Ikke fysisk – kun i den virkelige verden. På den måde bliver du meget mere bevidst. ”Passer denne størrelse mon mig?” er et spørgsmål, der vil forsvinde. Returneringer vil mindskes.

Hvem ved hvor længe der vil gå, men med fantasien kan vi nå langt. Må vi aldrig lægge den fra os. Lad vores børn træne dag. Både i skole og hjemmet. Det er den eneste ting, der adskiller os fra det middelmådige og fra dyrene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *