Nyt fashion website har netop åbnet i DK

Nu blev det endelig tid til at et nyt fashion website slog dørerne op i DK. Navnet på siden får du snart – men lad os først lige se på hvad der gør denne hjemmeside mere interessant, sammenlignet med alle de mange andre konkurrenter der findes på nettet.

Hvad er det der gør det her fashion website være speciel end alle de andre?

Meget simpelt faktisk: Frem for at skulle at kigge på alle hjemmesider kan du nøjes med bare at kigge på http://ModeKup.dk – her samles nemlig alt, så du på den måde bare skal kigge 1 sted, og stadig kan få alt med på én gang.

Men hvordan kan det fungere?

ModeKup har været så intelligente at samle alle produkter fra de helt store fashionsites, herunder Zalando, Stylepit, Boozt og mange flere. Det gør at du kan spare tid, og har muligheden for at finde alt som du står og mangler ét sted, i stedet for at skulle at hoppe rundt på mange websites.

Køber man så direkte hos ModeKup.dk?

Dog ikke, for det er stadig selve de oprindelige fashionsider som har styr på den del. Det som ModeKup.dk står for er, at sammensætte alle disse utroligt mange stykker tøj og mode, så du på samme sted kan se alle de fashion og mode produkter. Det eneste du skal er blot at klikke på enten billederne eller knapperne, og så vil du blive videresendt direkte hen til produktet hos Zalando, Boozt, Stylepit eller hvem det nu er som forhandler det.

Hvor kan jeg læse mere om det her formidable mode website?

Godt du spørger – for ModeKup er nemlig ekstremt til stede på social media herunder blandt andet Facebook, Pinterest og Google+. Du finder dem ved bare at søge efter dem på ModeKup eller ModeKup.dk.

Hvis jeg nu gerne vil i kontakt med stifterne af siden – hvordan kommer man så det?

Vil du fx annoncere på sitet, komme med ris og ros eller lignende, så skal du bare gå over til deres kontakt-side. Her vil du kunne sende en email direkte til de som står bag siden.

Lad os endelig høre alle jeres kommentarer i kommentarfelterne herunder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *