Nyt skønheds website er åbnet i DK

Så blev det tid til at det nyeste skønhedssite åbnede dørerne i Danmark. Navnet på butikken får du snart – men lad os først lige se på hvad det lige er der gør dette website ekstra interessant, hvis man sammenligner med alle de mange andre sites der findes online.

Hvad gør den her beauty hjemmeside være speciel end de andre?

Meget simpelt faktisk: Frem for at skulle at se på alle de mange websites kan man slippe af sted med blot at kigge på http://MnsBeauty.dk – for her samles nemlig alt, så du på den måde blot skal se et sted, og stadig kan få alt med på samme tid.

Hvorledes kan det lade sig gøre?

MnsBeauty.dk har været så intelligente at samle alle sortimenter fra de allerstørste skønhedssites, blandt andet Made4Men, NiceHair, Billigvoks, NiceHair, Billigvoks, Made4Men mm.. Det betyder at du sparer tid, og har muligheden for at finde alt som du står og skal bruge ét sted, så du slipper for at være nødt til at hoppe rundt på forskellige hjemmesider.

Kan man så købe direkte hos MnsBeauty.dk?

Dog ikke, for det er stadig de oprindelige beauty sider som har styr på den del. Det som MnsBeauty står for er, at samle alle disse helt utroligt mange stykker tøj og beauty, så du på samme side kan se alle de skønheds og beauty produkter. Det eneste du skal er blot at klikke på enten knapperne eller billederne, og så vil du blive videresendt direkte hen til produktet hos Billigvoks, Made4Men, NiceHair eller hvem der nu end forhandler det.

Hvor kan jeg læse mere om det her fantastiske beauty website?

Godt du spørger – for MnsBeauty.dk er nemlig også ekstremt til stede på social media så som Pinterest, Facebook og Google+. Du finder dem ved bare at søge efter dem på MnsBeauty.dk eller MnsBeauty.

Hvis jeg gerne vil i kontakt med stifterne af hjemmesiden – hvordan kan det så lade sig gøre?

Vil du fx annoncere på siden, komme med ris og ros eller lignende, så skal du blot gå over til deres kontaktside. Her vil du kunne sende en e-mail direkte til de som har lavet siden.

Lad mig høre alle jeres kommentarer i kommentarfelterne herunder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *