Her er prisen på alufælge, og hvor du finder de billige

Du kan altid presse en bilforhandler eller mekaniker ned i pris. Det ved man. Hvorfor? Fordi de har prissat deres priser til, at det er OK.

Nu hvor nettet er kommet, er der kommet flere muligheder. Udbuddet er steget, så priserne er mere faste nu. Til gengæld er de faldet, og du vil nemt kunne finde alufælge på nettet, flere end de har hos mekanikeren, og endda til rigtig gode priser.

Kan man få en webshop ned i pris? Måske. Nok ikke. For du skal vide, at deres prisen i forvejen er meget lave. Og det er netop en webshop, vi har besøgt, da vi skulle researche til denne artikel.

Faktorer der påvirker prisen

Design

Alle alufælge er unikke og har hver sit design. Nogle er mere gennemarbejdet end andre. Nogle har endda sit helt særlige aftryk. Du har helt sikkert oplevet, at en fælge drejer rundt på en anderledes måde? Det fanger nemlig opmærksomheden, og det er hvad godt design kan gøre.

Overfladen

Nogle alufælge har en vis overfladebehandling, der gør, at de har svært ved at blive beskidte. Og det påvirker selvfølgelig prisen opad.

Mærke

Nogle mærker har en historie for sig. De laver måske fælge til bestemte mærker, og har nu fået sig en navn i branchen. Mange gange betaler du kun for navnet, og det vil påvirke prisen. Pris og kvalitet hænger nødvendigvis ikke sammen.

Sådan finder du hurtigt og nemt dine alufælge

Nu har du fået en idé om, hvad der påvirker prisen. Men du ved ikke helt prisen. Men den skal vi fortælle dig. Priserne er alt fra 700 kr. – 9.000 kr.!

Når du søger efter alufælge, har du den luksus, at wheelshop.dk sælger tusindevis af alufælge, og dem samlet et sted. Når du går ind på deres webshop, starter du med at vælge mærke, derefter model og så årgang. Når det er indtastet, får du en komplet oversigt over alufælge, der passer til DIN bil.

Nu skal du bare vælge den, der passer til dit budget.

Men du må ej glemme, at alufælge skal monteres. Det koster også lidt. Og det er måske her, du kan få lidt rabat. Du kan selvfølgelig gøre det selv, men du kan også få en mekaniker til det.

Som afrunding vil vi råde dig til at give dig god tid. Det er på mange måder ligesom tøj. Det flotteste finder du ikke altid på forreste række.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *