Undgå hudorme med en af de smarte black masks

De fleste i Danmark har den holdning at de har problemer med uren hud. Har du som så mange andre problemer med hvide talgknopper?
Er det så irriterende at det er et dagligt problem? Så er det muligvis på høje tid at få gjort noget ved det. I dag skal vi nemlig til at høre mere om den populære black mask.
Lad os ikke vente længere og gå direkte til det du venter på.

Benyt den populære black mask ordentligt med denne guide

Det er essentielt at du benytter den korrekte proces for at få maksimalt ud af masken.
Følg denne 7-step guide under her, så sikrer du dig fuldt udbytte.

1. Klargøring

Få fordelen ved at varme ansigtet op ved brug af masser af varmt vand. Det er slet ikke en nødvendighed, men det er altid en fordel, da du får åbnet porerne i ansigtet – som vil gøre at din black mask får det bedste udgangspunkt.

2. Rens dit ansigt

Black masken virker bedst på et rent ansigt. Sørg for at bruge en form for anti-bakteriel sæbe – ansigtsvask eller noget lignende.

3. Påfør masken

Smør masken på i et jævnt og tyndt lag. Det må ikke være for tyndt da man skal kunne tage ansigtsmasken af igen.
Pas på med at komme for tæt på områderne omkring øjnene og læberne. Huden her vil være for tynd, at en peel-off maske som denne kan ende med at tage hele det øverste hudlag af – og det bør man gerne helst slippe helt for.

4. Giv masken tid til arbejde

Giv din maske noget tid til at arbejde. Følg anvisningerne før du går i gang hvor du kan læse præcis hvor lang tid. Oftest er det alt mellem 10-20 minutter. Det er forskelligt fra type til type, men du vil mærke når masken bliver tør.

5.Træk peel-off masken af

Når black masken tørrer ind, så skal du til at trække den af. Husk du ikke skal vaske masken af, det er nemlig her i denne del af guiden at man får alle blackheads osv. ud af din hud.

6. Fjern resterne af masken

Du kan ikke undgå at have rester af ansigtsmasken tilbage på huden, og dem kan du slippe af med ved brug af en klud og varmt vand.

7. Giv huden tid og fugt

Gør kun brug af ansigtsbehandlingen maksimalt 2 gange om ugen. mange black masks udtørrer huden en hel del, så giv din hud tid og en lækker creme til ansigtet bagefter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *