Vejen til et badeværelse kan være lang og udfordrende

Badeværelset er en vigtig del af et hvert hjem. Her kan du, med lidt kreativt snilde, skabe et rum, du har lyst til at træde ind. Oftest er det bare ikke sådan. Det er små, urimeligt svære rum at indrette.

Mange vælger derfor, at droppe indretningen og går direkte til et nyt badeværelse. Det kan være en god idé. Vær bare forberedt på priserne. Men tænk ikke i kvadrat meter, for så bliver du skræmt og lukker pengepungen hurtigere end du tænkte på et nyt badeværelse.

 

At finde den rette samarbejdspartnere

… altså en håndværker. Og dem er her jo mange af. Vældigt mange. Om du bor på landet eller i storby, kan du med sikkerhed finde en. Desværre er ikke alle lige gode, men sådan vil det altid være.

Det er dit ansvar at vælge den rette mand. Eller rettere holdet, der skal skabe det badeværelse, du drømmer om.

Vælg ikke en lille virksomhed. Og vælg ikke en for stor. Begge har hver sine ulemper. En lille virksomhed, som bare består af far og søn, har ikke kunderne til at få rabatter på indkøb af badmøbler. Det vil derfor blive ekstra dyrt for dig, når du skal vælge toilet og andet.

En stor VVS eller håndværker virksomhed vil kunne opnå rabatter fordi, at de har mange kunder. De køber derfor flere bademøbler og opnår rabat, som kommer dig til gode. Desværre kan det medføre, at de til tider har for travlt og vil sjuske sig gennem opgaven.

Prøv derfor at find en mellemstor virksomhed. Mange taler om http://www.badmodul.dk/, Årets Specialist i 2016. Omtalen har været på sin plads – den er skam fortjent. Måske du skulle kontakte dem.

 

Men du er slet ikke i mål

For når du har fundet leverandøren, skal du blive enig med dig selv, hvilket kan være svært. Et badeværelse er ikke billigt, så du vil ikke træffe en forkert beslutning. Du får det ikke skiftet igen, lige foreløbig.

Drop søgningerne på Google. Kig ikke i magasiner.

Badeværelser er unikke. Det er dit også, selvom den nuværende indretning ikke falder i din smag. Billederne, du finder på Google er derfor af badeværelser, som også er unikke. Væggene, højden og fordelingen er 100% unik. Den kan du ikke efterligne. Du kan efterligne møblerne, men så ikke mere end det.

Bedst ville være, hvis du fik en erfaren mand ud, en fra Badmodul, måske. De vil kunne fortælle dig, hvordan dit nye badeværelse kunne se ud. Med på vejen kunne du få tegninger og mange andre inspirerende ting.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *